Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Duch
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 8:41 pm Temat postu: Grupa ratownictwa PCK |
|
|
Niestety grupra ratownictwa PCK mi nie zaimponowaĹa na imprezie wczorajszej jak i dzisiejszej bo zamiast obstawiaÄ to dziewczyny wolaĹy iĹÄ bawiÄ siÄ z ochronÄ
poprotu to jest ĹźaĹosne jak grupa zachowuje siÄ na zabezpieczaniu imprez jedni ida bawiÄ siÄ z ochronÄ
a inni wolÄ
leĹźeÄ do gĂłry tyĹkiem w namiocie.MyĹlaĹem Ĺźe wiÄkszy poziom reprezentujecie a tu ni w zÄ
b.WidziaĹem moĹźe jakieĹ 3 patrole na bartankach.Nie dziwie siÄ wcale Ĺźe póŠsandomierza Ĺmieje siÄ z grupy ratownictwa.I widze Ĺźe nawet ludzi jest coraz mniej tak samo ja juz nie widze od dĹuĹźszego czasu paru ratownikĂłw.A dziewczynom Ĺźycze dalej udanych zabaw z ochronÄ
i leĹźenia pod namiotem tak dalej POWODZENIA. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dexter001
|
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 11:17 am Temat postu: GRUPA RATOWNICTWA SANDOMIERZ |
|
|
ZGADZAM SIE Z KOLEGÄ.BEDÄC WCZORAJ NA KONCERCIE NIE SPOSĂB BYĹO NIE ZAUWAĹťYÄ GRUPY RATOWNICZEK KTĂRA "RATOWAĹA" OCHRONIARZY PILNUJÄCYCH WEJSCIA NA SCENE I OGĂLNIE SPOKOJU.TYLKO RAZ WIDZIAĹEM PRZEZ 3 GODZINY WIDZIAĹEM "PATROL" SKĹADAJÄCY SIE Z 4 OSĂB NA OKO PO JAKIES 14 LAT.MOGE SKONCZYC TA WYPOWIEDZ TYLKO JEDNYM STWIERDZENIEM I TO NIE TYLKO MOIM ALE I MOICH ZNAJOMYCH BEDÄCYCH NA KONCERCIE - RACZEJ NIE CHCIAĹBYM ZEBY TO ONI MNIE RATOWALI!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Duch
|
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 11:46 am Temat postu: |
|
|
TAk zgadzam siÄ z TobÄ
teĹź bym niechciaĹ Ĺźeby mnie nie ratowli ratownicy z tej grupy a zwĹaszcza ratowniczki.Ale widze Ĺźe nie tylko ja zauwaĹźyĹem Ĺźe ,,RATOWAĹY'' ochroniarzy ktĂłrzy chyba czuli siÄ jak najlepiej no ale one chyba wiedziaĹy co im dolega i dlatego zaczeĹy ich ratowaÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ratownik
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 2:18 pm Temat postu: Sprostowanie!!! |
|
|
Szanowny DUCHU!!
MuszÄ niestety odpowiadaÄ na takie gĹupie posty bo jest to mĂłj obowiÄ
zek wynikajÄ
cy z peĹnionej przezemnie funkcji!!
W woli sprostowania!
Na tamtej imprezie dziewczyny byĹy juĹź po sĹóşbie:)tak wiÄc mogÄ
robiÄ co im siÄ podobaĹo!!
Na punkcie medycznym zawsze ktoĹ jest(przynajmniej 2 ratownikĂłw)
i wrazie "W" udzieli pomocy!!
Przypominam rĂłwnieĹź Ĺźe GR Sandomierz nie ma obowiÄ
zku przeprowadzania patroli!!Chyba Ĺźe koordynator do spraw medycznych tak zarzÄ
dzi!!!A w tym dniu ja nim byĹem i nie byĹo takiej potrzeby!!
Zapewniam rĂłwnieĹź wszystkich mieszkaĹcĂłw Ĺźe jeĹźeli GR obstawia imprezÄ masowÄ
to zawsze peĹni ktoĹ dyşór!!
Serdecznie pozdrawiam:)
Ratownik:)GR Sandomierz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Duch
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 8:28 pm Temat postu: |
|
|
To ciekawe dlaczego dziewczyny byĹy w koszulkach czerwonych???? Raczej powinny byÄ ubrane po cywilnemu nie sÄ
dzisz???? A tak apropo w razie W to g.... byĹcie zrobili tak samo podobno mieliscie pieniÄ
dze na karetke to jedna osoba wolaĹa wydaÄ na co innego nie bÄde pisaĹ kto i na co wydaĹ te pieniÄ
dze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ratownik
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 10:01 am Temat postu: :) |
|
|
Oj jaki ty jesteĹ biedaku zdeterminowany-aĹź mi Ciebie szkoda:)naprawdÄ:)skoro wiesz kto wydaĹ Ĺźekomo kasÄ na przeznaczonÄ
na karetkÄ to widocznie byĹeĹ kiedyĹ czĹonkiem GR:)Tak siÄ nawet skĹada Ĺźe wiem juĹź kim jesteĹ i wcale Ci siÄ nie dziwiÄ skÄ
d to zdeterminowanie:)ChciaĹbyĹ wruciÄ a tu siÄ nie da niestety:)sam wiesz dlaczego:)Niewypada mi pisaÄ taki Ĺźeczy publicznie ale ..... zastanĂłw siÄ nad sobÄ
Pozdrawiam i ĹźyczÄ wesoĹych i bezpiecznych ĹwiÄ
t BoĹźego narodzenia i udanego sylwestra:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Duch
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Nie byĹem w GR:) ale duĹźo sĹyszaĹem na ten temat.AAA a jeĹli ktoĹ wyleci to dlaczego nie moĹźe wrĂłciÄ??RĂłwnieĹź Ĺźycze wesoĹych ĹwiÄ
t i szczÄsliwego nowego roku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ratownik
|
Wysłany: Sro Gru 21, 2005 11:22 am Temat postu: odp.. |
|
|
SÄ
pewne zasady:)jeĹźeli ktos wylatuje 3 raz i bĹaga o powrĂłt to juĹź nie ma szans:)Hamstwa i kĹamstwa nie znosimy:)pozdro:)pa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ratownik
|
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Ĺasisz przestaĹ!!!!!!!!!!! bo sie osmieszasz!!!! czlowieku moze pogadamy sobie w 4 oczy?????????? czĹowieku nie znasz podstawowych zasad ratownictwa i zabezpieczania imprez masowych!!!! czy widziales kiedys pogotowie ratunkowe zeby obstawiajac imprezy robilo patrole?? osmieszyles sie w oazie swoimi klamstwami i bujnÄ
wyobrazniÄ
i wyleciales! twoja wiedza tez byla minimalna! i mja nie klamie tak jak ty tylko stwierdzam fakty! zachowujesz sie jak dzieciak bo jesli jestes taki odwazny to powinienes podac swoje dane! a nie jakies duchy:) brak odwagi no bo po co sie ujawniac jak pierdoli sie takie niestworzone glupoty ktore urodzily sie w twojej chorej glĂłwce z powodu twojego wydalenia z grupy! a moze powiesz jak to sie kradlo opatrunki z grupy ambu ? i co? i pewnie to nie ty? a moze powiesz prawde ze gdyby nie grupa to na truskawkowej niedzieli bylaby ofiara smiertelna! ile osob zostalo profesjonalnie zaopatrzonych na apelu papieskim szantomierzu ty zamiast nazywac sie KAMIL ĹASISZ powinienes nazywac sie KAMIL KĹAMISZ i przestan pieprzyc ze grupa jest beeeee bo sam w niej byles! i prawda jest taka ze wiele osob zawdziecza nam bardzo wiele!!!!!!!!! a jesli nie chcesz aby grupa tobie i temu twojemu koledze udzielala pomocy to przeciez nikt was nie zmusza! ludzie sa jednak innego zdania bo doskonale wiedza ile czasu potrzeba karetce ze szpitala aby przyjechac na miejsce zdazenia!!!!!!!!!!!!! LUDZIE WIEDZA JAK CENNY JEST CZAS GDY CZLOWIEK JEST W STANIE CIEZKIM I JAKIE ZMIANY ZACHODZA W ORGANIZMIE LUDZKIM NA SKUTEK NIEDOTLENIENIA !!!!! DLATEGO WIEDZÄ ZE JESTESMY POTRZEBNI!!!!!!!!! ale ty jestes zbyt glupi zeby to zrozumieÄ bo ci farba Ĺeb zjaraĹa palancie!!!!!!!!! nigdy nikomu nie ratowales zycia i nie masz pojecia co ci ludzie czujÄ
i jacy sÄ
wdzieczni bo z kÄ
d ty masz o tym wiedzieÄ jak ty szukasz tylko afer i tworzysz bajki !! ale moze zdarzy sie taka sytuacja ze ktos ci kiedys da w twoj parszywy kĹamliwy pysk az ci zeby wypadnÄ
i przylecisz do GRUPY RATOWNICTWA po pomoc i wiesz co ci pwiem ???? dostaniesz tÄ
POMOC bo mimo tego ze jestes KĹAMCÄ to jestes jeszcze czlowiekiem!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ratownik
|
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 2:47 pm Temat postu: |
|
|
czlowiekiem dla RATOWNIKOW NA SLUZBIE!!!!!!!! BO DLA MNIE GDY JESTEM W CYWILU JESTES ....... MOZE SAM SIE OKREĹL !!!!! KIM JESTES MĂWIÄC TAKIE BREDNIE!!!! SZUKASZ SMAKU W DUPIE I ....TO CIE NISZCZY!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|