Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ania
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 8:48 pm Temat postu: |
|
|
Dobra, cofam pytanie. OdpowiedĹş polityczna czyli Ĺźadna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2005 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Jak uwaĹźasz. Ja w niczym nie kĹamie byĹo tp maĹe niedomĂłwienie |
|
Powrót do góry |
|
 |
szajmon
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2005 9:45 pm Temat postu: |
|
|
oczywiĹcie!!!!
Ja nie kĹamie tylko prawdy nie mĂłwiÄ  _________________ A ziemia okrÄ
gla jest! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Nie bÄ
dĹş Ĺmieszny |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Ty nie badz smieszny, polityku z 3 "fakultetami"  _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 8:44 pm Temat postu: |
|
|
Do Ciebie nie mĂłwie ignoirancie pochwal sie swoim wyksztalceniem przed szerokÄ
rzesza uzytkownikow a potrtem bedziemy roizmawiac bo jak widze to nie moj poziom |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Wiem wiem za wysoki. A jak Cie bym zbluzgaĹ to tez nie chamstwo ? To inna kategoria ? :> _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
karol
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 7:45 am Temat postu: |
|
|
zachowujecie sie jak dzieciaki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 8:18 am Temat postu: |
|
|
Marcin25 napisał: | Regulamin zas wyznaczyl sobie admin i nie znaczy to ze musi on mi sie podobac. Dla mnie jest on smieszny i wcale nie zamierzam go akceptowac bo jest niezgodny z zasadami ogolnie przyjetymi na necie |
Panie Marcinie, nawet jeĹźeli powszechnie przyjÄte byĹoby robienie w goĹciach k... na dywan w salonie, to jakbyĹ przyszedĹ do mnie i tak siÄ zachowaĹ Ĺeb bym Panu urwaĹa. To nie Ty zaĹoĹźyĹeĹ to Forum i nie Ty bÄdziesz mĂłwiĹ co wolno, a co nie. Admin zrobi co zechce, bo do tego prawo. Ma prawo usunÄ
Ä ten post za niesmaczne porĂłwnanie, a mi daÄ bana (co pewnie by CiÄ ucieszyĹo), a ja siÄ na niego nie obraĹźÄ za to jak przedszkolak, bo regulamin jest regulaminem i rozumiem po co jest wprowadzany. Z Twoich wypowiedzi moĹźna wnioskowaÄ, Ĺźe jako polityk bÄdziesz tak samo traktowaĹ prawo. "Ĺapownictwo to bezprawie. A co mnie to obchodzi, mi siÄ to podoba. A wĹaĹnie, Ĺźe bÄdÄ braĹ." - tak ma wyglÄ
daÄ Twoje rajcowanie? WĹaĹnie o tym piszÄ
inni uĹźytkownicy zniechÄceni takÄ
wizjÄ
demokracji. NakĹamaÄ, dopaĹÄ stoĹka (dyrektora Fundacji Ziemi Sandomierskiej?), nachapaÄ siÄ, ĹmiaÄ siÄ w kuĹak z gĹupoty nabranych wyborcĂłw. Twoja wypowiedĹş, Ĺźeby gĹosowaÄ na tych co najmniej kĹamliwie naobiecujÄ
jest przednia. WracajÄ
c do cytatu: net jest szeroki i gĹÄboki, moĹźe pĹywaj tam, gdzie Ci admin, regulamin, inni uĹźytkownicy nie bÄdÄ
przeszkadzali. ChociaĹź nudno by siÄ moĹźe zrobiĹo na Forum, gdybyĹ siÄ rzeczywiĹcie obraziĹ i z niego wyniĂłsĹ. Kilka postĂłw miaĹeĹ fantastycznych... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 9:23 am Temat postu: |
|
|
Kolejna osoba ktĂłrej coĹ nie pasuje w moich postach, przyznam siÄ Ĺźe juĹź to sie robi mÄczÄ
ce. To Ĺźe nie podoba mi sie regulamin moge mĂłwiÄ gĹosno i kaĹźdemu bo mam do tego prawo, nie porĂłwnuj tego do Ĺapowek nie znasz mnie i moĹźe nie uwierzysz ale nigdy bym nie wziÄ
Ĺ.
Mam swoje zasady i chce mieÄ dla siebie szacunek. Nikogo nie nakĹamiam do glosowania na najmniej kĹamliwych ale do racjonalnego wyboru najbardziej realnego programu politycznego. Akurat uczyĹem sie jak pisaÄ program wyborczy i wiem ze nie wszystko tam napisane moze byc spelnione. To sÄ
pewne propozycje zamiary przyszlych decydentĂłw nasjlepijej by byĹo alby jak najwiecej z nich byĹo zrealizwoane.
A tak na marginesie nikomu nie kaĹźe czytaÄ swoich wypowiedzi a bÄde pisaĹ zawsze i na kaĹźdy temat bo mam do tego prawo |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 10:45 am Temat postu: |
|
|
CzĹowieku, ja Ci nie odmawiam prawa do wygĹaszania swoich opinii, wielorakich mÄ
droĹci czy rzetelnych bredni tylko prĂłbujÄ wytĹumaczyÄ, Ĺźe to jest Forum prywatne, z regulaminem i stosuj siÄ do niego czy ci sie podoba czy nie. Nie wykĹĂłcaj siÄ z adminem co ty moĹźesz, a czego nie, bo robisz z siebie idiotÄ. Koniec. Na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 11:14 am Temat postu: |
|
|
Nie podoba siÄ co piszÄ to Twoja sprawa, pisze to co myĹle czy Ci sie to podoba czy nie. Chcesz to czytaj nie chcesz to nie czytaj, ale jak masz dodawaÄ takie gĹupie komentarze to daruj sobie. Forum nie jest prywatne tylko publiczne. A to czy robie z siebie idiotÄ czy nie to jest moja sprawa ( chociaz pewnie uwaĹźasz tylko tak ty i 2-3 innych uĹźytkownikĂłw, ktĂłrym nie podobajÄ
siÄ moje teksty. Moge apelowaÄ tylko o pisanie czegoĹ konstruktywnego a nie obraĹźanie innych |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikas1976

|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Hmm ....Marcin25 a czujesz siÄ uraĹźony Naszymi niby maĹo konstruktywnymi postami? Ciekawe......      |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 10:01 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz Marcin ma 3 fakultety toteĹź my pewnie nie moĹźemy siÄ do niego rĂłwnaÄ. Taki los nasz jest. _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikas1976

|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 10:27 pm Temat postu: |
|
|
No tak mĂłj jeden przy Jego trzech to nic  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 7:53 am Temat postu: |
|
|
Hmm przepraszam wszystkich uraĹźonych. Nie zamierzam wiÄcej pisaÄ na temat wĹasnego wyksztaĹcenia bo jak widaÄ wywoĹuje to tylko zĹoĹliwoĹÄ, posÄ
dzacie mnie teĹź zapewnie o zadufanie w sobie ale zapewniam ĹźÄ tak nie jest, zapÄdziĹem siÄ po prostu w odpowiedziach na posty gdyĹź niektĂłre mogĹy kaĹźdego lekko wyprowadziÄ z rĂłwnowagi.
Jurij Tobie nic nie stoi na przeszkodzie aĹźebyĹ miaĹ 4    |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Zobaczymy jak to bÄdzie... _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 8:57 pm Temat postu: |
|
|
BÄdzie co ma byÄ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssi Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Marcinie25 pora, Ĺźeby gĹos zabraĹa admin.
To, Ĺźe nie podoba Ci siÄ regulamin moĹźesz mĂłwiÄ gĹoĹno i kaĹźdemu bo masz do tego prawo. Jak zapewne zauwaĹźyĹeĹ nie prĂłbowaĹem Ci go ograniczaÄ. Tak jak Ty tak i to Forum ma swoje zasady, nazwane wĹaĹnie regulaminem, ktĂłry nie dotyczy tylko Ciebie, lecz wszystkich uĹźytkownikĂłw. Czy siÄ to Tobie podoba czy nie, tak bÄdzie.
Marcin25 napisał: | A tak na marginesie nikomu nie kaĹźe czytaÄ swoich wypowiedzi a bÄde pisaĹ zawsze i na kaĹźdy temat bo mam do tego prawo |
To sĹuszna uwaga i dobrze, Ĺźe bÄdziesz pisaĹ na temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szajmon
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 4:08 am Temat postu: |
|
|
Marcin25 napisał: | . Akurat uczyĹem sie jak pisaÄ program wyborczy i wiem ze nie wszystko tam napisane moze byc spelnione. |
To mi teraz sporo wyjaĹnia.
A nie moĹźna moiÄ prawdy w programie wyborczym tylko stosowaÄ zagrywki populistyczne?? _________________ A ziemia okrÄ
gla jest! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|