Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szajmon
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 9:31 pm Temat postu: |
|
|
wiesz co marcin25? zachowujesz siÄ jak pewien znany polityk, ktĂłry do atakujÄ
cego go niewygodnymi pytaniami starszego czlowieka powiedziaĹ "spieprzaj dziadu" - choÄ nie przeszkodziĹo mu to w wygraniu wyborĂłw.
Staraj siÄ dyskutowaÄ rzeczowo i bez emocji a bÄdzie na tym forum o wiele ciekawiej  _________________ A ziemia okrÄ
gla jest! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 9:52 pm Temat postu: |
|
|
czasem kazdego emocje ponosza jak atakuja mnie tacy jak belkot czy jurij Napisalem przez to kilka postow ktorych zaluje i nie powinienem pisac
Ale zawsze rzeczowo staram sie dyskutowac chociaz wiem ze moje poglady nie podobaja sie wielu osobom ale chyba po to jest forum zeby sie tymi pogladami wymieniac |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarodar

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 9:03 am Temat postu: |
|
|
Marcinie...po co gardĹujesz...jest przecieĹź telewizja:)
A Angelus byĹ naprawdÄ super...byĹo caĹkiem sporo ludzi i nawet sympatyczna atmosfera po projekcji... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 9:10 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem nie bylem, ale teraz dla odmiany mogliby zrobic festiwal filmow "zwyklych" Na pewno przyszloby jeszcze wiecej ludzi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarodar

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 11:31 am Temat postu: |
|
|
mam nadzieje ze malymi kroczkami, ktore notabene sie wykonuja po cichu i co nie wielu dostrzega kino bedzie wreszcie w tym miescie (prosze wybaczcie zwolennicy hucianego kino-teatru) i festiwal tez... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 1:04 pm Temat postu: |
|
|
Popatrzcie jak wazna jest lokalizacja...
Kiedy kino bylo na Mickiewicza ( Bajka ) to czesto byla pelna sala, sam czesto chodzilem, natomiast kino na hucie swieci puskami i czesto odwoluje sie seanse z uwagi na brak chetnych |
|
Powrót do góry |
|
 |
aĹka.b
|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem jest tak, Ĺźe jeĹźeli ktoĹ bÄdzie chciaĹ przyjĹÄ do kina i obejrzeÄ jakiĹ film (choÄ tu jest jeszcze problem z tym, Ĺźe za nim kino w Sandomierzu dostanie jakÄ
Ĺ taĹmÄ z filmem, wszyscy zdÄ
ĹźÄ
go juĹź zobaczyÄ w innym kinie, chociaĹźby w Tarnobrzegu, i w tym wypadku odlegĹoĹÄ nie przeszkadza ) to nie przeszkodzi m dystans do pokonania  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 12:11 am Temat postu: |
|
|
Mylisz sie. Ludzie sugeruja sie w znaczniej mierze lokalizacja. przeciez nie zaprzeczysz roznicy we frekwencji w kinach w Sandomierzu.
Jesli kino wroci w czesci lewobrzeznej Sandomierxa to na pewno bedzie wiecej chcetnych do pojscia na seans kinowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 9:03 am Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z aĹka.b. Skoro jest w Sandomierzu kino ( juz nie mowie co o nim mysle, ale jest ) to jesli ktos chce, to przyjdzie w kazde miejsce, komunikacja miejska jest wiec nie ma problemu z dojazdem. _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 10:06 am Temat postu: |
|
|
Nie wszyscy jednak tak mysla chociazby ja jakbym mial na miejscu to bym sobie czesciej chodzil. To samo pytanie przeze mnie znajomi.
ZSawsze jak cos napisze to wczesniej zrobie wywiad srodowiskowy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 10:08 am Temat postu: |
|
|
Podobno dawniej kino mieĹciĹo siÄ w Domu Katolickim... Fajnie by byĹo pĂłjĹÄ na film, później usiÄ
ĹÄ w Rynku na kawce czy piwku... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 10:33 am Temat postu: |
|
|
Kiedys bylo i bardzo duzo ludzi tam chodzilo.
Niestety pewna istytucja zabrala nam kino na Starym Miescie. Men in black konkretnie Najlepszy byl sposob przejecia lokalu. Wyczekali spokojnie az miasto wyremontuje a pozniej poszli na gotowe. Teraz patrzac bo wykorzystaniu tego budynku w porownaniu z jego mozliwisciami musze stwierdzic ze marnieje.
To samo instytut z tymze tu juz sami remontowali. Ale jesli nie byloby to wlasnoscia kosciola miasto moglo by ozywic ruch na starowce. Rozwijalo by sie zycie kulturalne, pomyslow na wykorzystanie budynkow nalezacuych obecnie do wladz koscielnych na pewno byloby wiele.
Ale teraz to mozna tylko gdybac.
Prawda jestr taka ze na czym czarni poloza reke to juz jest ich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 11:08 am Temat postu: |
|
|
Trzeba im to ograniczyÄ KsiÄĹźa do koĹcioĹĂłw  _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 11:11 am Temat postu: |
|
|
Powiedz to glosno...To by Cie ekskomunikowali
Ksieza rzadza miastem i zmieni sie to moze po wyborach dopiero w co tez watpie szczerze...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|