Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
peterek
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2005 1:35 pm Temat postu: Sandomierz od strony konsumenckiej. |
|
|
Witam, w Sandomierskich sklepach urzÄdach i instytucjach spotyka nas czÄsto niemiĹe traktowanie lub tez prĂłba oszukania. ProponujÄ aby opisywaÄ takie zdarzenia na tym forum. Po pierwsze ku przestrodze innych, po drugie w celu pochwalenia dobrych zachowaĹ. |
|
Powrót do góry |
|
|
peterek
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2005 1:48 pm Temat postu: Sklep RTV przy na Mickiewicza przy ĹwiatĹach |
|
|
Co bym nie kupowaĹ w Salonie RTV (tzw u Wzorka) to ciÄ
gle napotykam na jakieĹ problemy. To nie moĹźe mi wydrukowaÄ faktury, bo akurat sprzÄt mu nie dziaĹa. Prawie nigdy nie daje karty gwarancyjnej, dopiero po kĹutni. Wiele razy widziaĹem róşne sceny w tym sklepie, kiedy ludzie siÄ z nim kĹucili. Ĺťadko tam bywam, a prawie zawsze ktoĹ siÄ z nim kĹuci. Czy ktoĹ z Was miaĹ takie same problemy jak ja, czy to tylko mĂłj pech? |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2005 11:01 am Temat postu: |
|
|
MASZ MOZLIWOSC WYBORU SA DUZE SKLEPY RTV NA OBWODNICY |
|
Powrót do góry |
|
|
peterek
|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2005 5:47 pm Temat postu: |
|
|
No tak, ale co mi z moĹźliwoĹci wyboru, gdy juĹź coĹ kupiĹem i w domu okazaĹo siÄ, Ĺźe nie ma gwarancji, chociaĹź, miaĹa byÄ z ksiÄ
ĹźeczkÄ
, a sprzedawca odmawia przyjÄcia towaru? A co ma powiedzieÄ ktoĹ kto uwierzyĹ sprzedawcy i zaczÄ
Ĺ szukaÄ gwarancji 5 miesiÄcy później gdy byĹa potrzebna? OczywiĹcie faktury teĹź nie ma, bo wĹasciciele prawie zawsze ĹciÄ
gajÄ
dane przez komputer i akurat nie mogÄ
jej wydrukowaÄ. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 6:57 pm Temat postu: |
|
|
zawsze jest droga sadowa chociaz wiem ze jest z tym ciezko ale mozxe jak postraszysz to p[oskutkuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|