Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marcin25
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 8:33 pm Temat postu: Co z tÄ
PolskÄ
? |
|
|
Witam po dluĹźszej nieobecnoĹci. Widze Ĺźe na forum cisza grobowa niemalĹźe. A ja chciaĹem sie dowiedzieÄ jak wam sie Ĺźyje w nowej IV RP. Czy to co siÄ dzieje na naszej scenie politycznej jest normalne?? Czy tak powinno byÄ w demokratycznym paĹstwie prawa?? Napiszcie czy podoba siÄ wam styl rzÄ
dzenia braci KaczyĹskich Co bedzie lepsze pakt stabilizacyjny czy moze ponowne wybory?? Ja uwazam osobiĹcie ze taki sklad parlamentu nie ma racji bytu i wybory sa nieuniknione Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
mixer

|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 9:41 pm Temat postu: |
|
|
heh.. poĹźyjemy - zobaczymy. ja jako przeciÄtny czĹowieczek nieinteresujÄ
cy siÄ zbytnio politykÄ
jestem nieco zaĹźenowany tym teatrzykiem.. _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 9:39 am Temat postu: |
|
|
To chyba jak wiekszosc moich znajmych. Zastanawiam sie wĹaĹnie skÄ
d takie poparcie dla PiSu W ostatnich dniach siegnelo 40 % Czy ludzie sÄ
Ĺlepi i nie widzÄ
jak niweczone sÄ
przedwyborcze obietnice?? Np dotyczÄ
ce programu taniego paĹstwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
mixer

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 10:56 am Temat postu: |
|
|
poki co troche wczesnie oceniac, ale z naszego pana premiera to ja jestem zadowolony! szczerze WIERZE ze uda mu sie troche polepszyc warunki w kraju... _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin25
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm premier jest bardzo medialny i nic poza tym Nie zauwazyes ze robi wszystko zeby byc w centrum zainteresowania a zarazem nic nie robi konkretnego. Druga sprawa to czas, uwazasz ze za wczesnie zeby oceniac Ja mysle zupelnie inaczej mijaja miesiace a chaos sie poglebia. Nie ma zadnej budujacej zgody sa tylko kolejne konflikty i pomowienia. Mysle ze wybory to jedyne sensowne rozwiazowanie tej patwej sytuacji |
|
Powrót do góry |
|
 |
PTK
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 2:09 am Temat postu: |
|
|
Marcin25 jakoĹ nie zauwaĹźyĹem tej medialnoĹci premiera. Ten goĹÄ jak wystÄpuje medialnie to zachowuje siÄ jak koĹek drewna (no chyba Ĺźe jest w RM tam dopiero objawia siÄ jego elokwencja i medialnoĹÄ). WidzieliĹcie jego sweterek na ceremonii wymiany ministrĂłw? Ok ma zĹamanÄ
rÄkÄ ale czy to pozwala mu przyjĹÄ na takÄ
uroczystoĹÄ w sweterku od mamy? (SzczegĂłlnie Ĺźe dzieĹ wczeĹniej w tym samym sweterku prowadziĹ rozmowÄ z dziennikarzami na konferencji prasowej (moĹźe ma tylko jeden )). |
|
Powrót do góry |
|
 |
|