Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szajmon
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 4:18 am Temat postu: Kultura kierowcĂłw |
|
|
Co sÄ
dzicie o kulturze kierowcĂłw?
Ja to jestem podĹamany. Pewnie niektore zachowania wynikajÄ
ze sĹabych umiejÄtnoĹci niektĂłrych kierowcĂłw, inne z braku wyobraĹşni.
ChoÄ "dwupasmĂłwka" ma juĹź pare lat jest spora grupa kierowcĂłw, ktĂłra sobie tam nie radzi. Jedzie toto 45-50 na godzinÄ i blokuje lewy pas.
albo ilu kierowcĂłw was przepuszcza i zatrzymuje siÄ przed przejĹciem?
albo ilu pozwoli wam siÄ wĹÄ
czyÄ do ruchu?
Ja wczoraj wpuĹciĹem takiego z zatoczki parkingowej (nawet nie podziÄkowaĹ), ale on juĹź nie pomyĹlaĹ 100 metrĂłw dalej Ĺźeby innego wpuĹciÄ. Ale kultury na drodze nie uczÄ
teĹź na nauce jazdy.
Normalnie codziennie obserwujÄ takie zjawiska.- [/b] _________________ A ziemia okrÄ
gla jest! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurij
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Niestety tak to juz jest, spieszy im sie i to bardzo, bardzo... _________________ pomyĹl - jeĹli potrafisz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
szajmon
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2005 8:36 am Temat postu: |
|
|
ale zdarzaja sie teĹź kulturalni. I wtedy jest fajnie.  _________________ A ziemia okrÄ
gla jest! |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikas1976

|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Do tej kultury to niektĂłrym sporo brakuje. Taki obraz owej "kultury" szczegĂłlnie moĹźna zobaczyÄ w sobotÄ, kiedy jest wzmoĹźony ruch w mieĹcie. Ja miaĹam dzisiaj moĹźliwoĹÄ poobserwowaÄ kierowcĂłw w okolicach naszej sĹynnej gieĹdy. Oj przez te 30 minut to dziaĹo siÄ dziaĹo. Walka o wolne darmowe miejsca parkingowe, wyzwiska wykrzykiwane przez kierowcĂłw do siebie przez uchylone okna. W niektĂłrych przypadkach uwagi byĹy sĹuszne bo kierowcy nie grzeszyli mÄ
droĹciÄ
na drodze, no ale prĂłba przejechania parkingowego to juĹź szczyt gĹupoty. A wszystko z braku cierpliwoĹci, bo siÄ temu panu spieszyĹo i nie chciaĹ poczekaÄ dosĹownie 20 sekund aby przepuĹciÄ innych uĹźytkownikĂłw drogi. I jeszcze coĹ sobie tak mruczaĹ pod nosem z wyrazem twarzy peĹnym nienawiĹci. MyĹlaĹ chyba, Ĺźe jest jedynym zmotoryzowanym czĹowiekiem na tym Ĺwiecie...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|